Torreliving: Kefir, kefir, kefir

Är det bara jag, eller…? Säkert har jag redan skrivit om mitt begär, min crawing efter KEFIR. Den finns i olika flaskor och burkar i Torreviejas matbutiker, både här och där. 👌

För en god tarmhälsa rekommenderas att dricka 0,5-1 liter om dagen, av den syrligt goda produkten. Det finns även en mindre flaska (Danonine), men den är inte lika god. Det tycker alltså maken och jag, som startar dagen med denna dryck. 😋

Är ni i Torrevieja och funderar på att bli med egen semesterbostad? 😎 På fredag är det visning, öppet hus kl 10-11 på Calle Concordia, 86. En luftig bostad med två sovrum i området Playa del Cura. ☀️🇪🇸 Välkomna!

På lördag samma tid, är det öppet hus i La Siesta! Där finns en välskött bungalow till salu på Calle Puerta del Sol, 12! Hoppas vi ses! En riktigt superdålig bild här. Därför måste ni helt enkelt komma dit och se med egna ögon, eller hur! ☺️😘☀️🇪🇸

Vi har ju bytt internetleverantör i vårt casa. Dissade Telefonica (en svettig historia 😱) och skrev nu på med Avatel TELECOM (f d Onlyfibra). Hittills är jag inte glad. Installatören skrek på sin kollega som fick springa mellan vårt casa och en viktig dörr, här i fastigheten.

Sedan fick de väldigt bråttom att dra vidare. Ett råd om du skaffar internet: Bjud dem att stanna kvar tills du har fått ditt wifi fungerande.

Inte har jag något ”Fibra 300 Megas” som de lovade på kontoret, som är vid Domkyrkan i Torrevieja. Det som är med skylt ”Onlyfibra TV Horadada”. Har ju inget nät alls, jag. Får hoppas att de kommer tillbaka och fixar detta.

Första gången jag ringde efter den misslyckade installationen, sa de att ”Problem, ja…..men NU har du nät!” Vi satt på Salt n’ Pepper på C/ Concordia, 120 då och åt gott och blev glada åt informationen. Kom så hem kl 20.30 men inget fungerande internet fanns det här. Ringde igen på samma kväll och nu gick det inte att skoja bort problemet. Det saknas en IP-adress, så mycket har vi själva kunnat konstatera.

Samma dag fick grannar i huset sitt nät installerat av AVATEL, med godkänt resultat. Grannarna hade smart nog hämtat en gigantisk nyckelknippa på fastighetskontoret 🙏🏼 så att de viktiga källardörrarna kunde låsas upp, inför installationen.

Visst, fastighetsskötaren (el presidente/a) ska fixa och öppna. Men om den ”nyckelpersonen” är på jobbet? Nej, tur att dessa nycklar nu är med mig tills wifi är funcionando, även i vårt casa! 🤔

🔑🇪🇸Bor du i Torrevieja city och behöver nyckelhållning? Hör av dig till torreliving@gmail.com 🔑😊

Ha en fin kväll! 😊

Tina